Gratis 1 proefbehandeling!
Ervaar nu de Cryo-T spray voor een directe verjongende en verstrakkende werking. Voor een goed resultaat adviseren wij de Cryo-T spray in kuurverband.

Wat zijn de mogelijkheden van de Cryo-T spray behandeling :


– Verstevigen van de huid

– Liften en verstrakken van het gezicht

– Verstrakken van de kaaklijn

– Verbetering van gezichtscontouren

– Verminderen van rimpels op de wangen

– Stimuleren van collageenproductie

– Verminderen van vochtophopingen in het gezicht

– Verminderen van Acne en Rosacea

– Verminderen van roodheid

– Verminderen van ontstekingen in het gezicht

– Snel resultaat zelfs al na 1 behandeling

– Hoe langer de behandeling wordt ondergaan hoe beter en beter de huid wordt


Hoe werkt het?

Lokale cryotherapie met de Cryo-T spray is een behandelvorm waarbij de huid lokaal in zeer korte tijd met enorm koude temperaturen wordt afgekoeld, met als doel een bepaald effect te bewerkstelligen in het huidbeeld. De Cryo-T spray is een geweldige behandeling voor het verstevigen van de huid. De lokale cryotherapie wordt uitgevoerd met behulp van de Cryo-T spray, een veilige behandelmethode met een temperatuur van -78°C, die er voor zorgt dat de huid in luttele seconden koelt naar 4°C of zelfs 0°C. Het gevolg hiervan is dat de huid een enorme detox (ontgifting) ondergaat en meteen zichtbaar verbetert en verstrakt.


Waar wordt lokale cryotherapie met de Cryo-T spray voor ingezet?

– Door gebruik te maken van de juiste individuele behandelschema’s kan onze huidspecialiste de spieren ontspannen (frons) of juist aanspannen, ontstekingen helpen uitschakelen (rosacea, acne, psoriasis), haargroei helpen bevorderen (haaruitval), en vooral de huid van het gezicht verstrakken, zónder de huid te bevriezen. De huidcellen geven aan de hersenen door dat er een zeer plotselinge en zeer extreme kou is. De hersenen willen de balans bewaren dus gaan het gebied in kwestie in een zo goed mogelijke overlevingstoestand brengen door alle huidfuncties te resetten en te normaliseren.

– Door het cryo-boost signaal dat de hersenen hierdoor ontvangen, wordt de huid gereset, ondergaat het een effectieve detox, krijgt het een verbeterde zuurstofaanvoer en doorbloeding. Hierdoor kan de huid, met meer cellulaire energie en een betere voedingsaanvoer, zichtbaar beter gaan functioneren.

– De huid hervindt haar natuurlijke spankracht en elasticiteit. De onderliggende musculatuur van de huid komt weer op de juiste spanning te staan, waardoor de futloosheid en de plooien in de overliggende huid worden opgeheven. Cellulitis verdwijnt door de directe detox en sponzig weefsel krijgt een hernieuwde hechtheid. Eventuele uitingen van ontstekingen zoals bij acne- en rosacea problematiek, worden de kop in gedrukt.


Hoeveel behandelingen?

Wij adviseren de Cryo-T spray in kuurverband. U start op maandag en komt drie keer per week voor een paar intensieve minuten langs voor wat een reminder-behandeling wordt genoemd. Hier wordt mee bedoelt dat de behandeling het lichaam herinnert aan wat hij moet gaan doen. De duur van de behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied, maar varieert tussen de 2 en 4 minuten. Het totale aantal benodigde behandelingen hangt af van het huidbeeld wat u wilt verbeteren, de toestand waarin de huid zich op dat moment bevindt, en hoe goed uw lichaam in staat is, of wordt gesteld om de verbetering te bewerkstelligen.