Allernieuwste behandelmethode voor huidvernieuwing bij Huid & Visagiepraktijk Ninette de Wit

Waarom microdermabrasie??
U bent niet de enige met een probleem in uw huid; vrijwel iedereen krijgt vroeger of later last van rimpeltjes, pigmentvlekjes, littekens en verlies van vitaliteit als gevolg van levensstijl en milieu-invloeden. Gelukkig kunnen deze problemen snel en zeer effectief verholpen worden met microdermabrasie. Dankzij de behandelmethode krijgt uw huid haar frisse, jeugdige uitstraling terug en voelt u zich weer mooi en vitaal.

Wat is microdermabrasie??
Microdermabrasie is een zeer effectieve behandelmethode voor de huid met specifieke problemen zoals; huidveroudering, rimpels, acne, huidvlekken, littekens en grauwheid. In feite is microdermabrasie een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd en de huid wordt gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe, jonge huidcellen. Met behulp van microkristallen worden dode huidcellen, oneffenheden en onreinheden op een veilige manier van de huid “afgeslepen” Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering; de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes!

Hoe kunt u starten met een behandeling??
Allereerst zal de schoonheidsspecialiste van Huid & Visagiepraktijk Ninette de Wit uw huid analyseren en een behandelkuur adviseren. De behandelduur is natuurlijk afhankelijk van de conditie van uw huid en dient persoonlijk te worden vastgesteld. De schoonheidsspecialiste heeft hiervoor een specifieke training gevolgd.
Bent u geïnteresseerd, kom dan vrijblijvend naar Huid & Visagiepraktijk Ninette de Wit. Maak wel tijdig een afspraak. Dan kunnen wij u gedetailleerde informatie geven en een gratis test. Microdermabrasie biedt u fantastische mogelijkheden voor huidverbetering tegen een zeer interessante prijs.

Het team van Huid & Visagiepraktijk Ninette de Wit staat graag voor u klaar met informatie en advies!