De icoone® LASER is de nieuwste generatie van mechanische bindweefselmassage. Door de gepatenteerde Roboderm® technologie wordt zowel de bovenste huidlaag als het dieper gelegen weefsel gestimuleerd. Deze mechanische stimulatie is uniek door de gefractioneerde rollers (Roboderm® technologie). In de rollers van icoone® zitten gaatjes. De gaatjes die vacuüm trekken, zuigen de oppervlakkige huidlaag aan zonder deze dicht te knijpen en trekken aan het glazige bindweefsel netwerk. Door stimulatie aan de oppervlakte werkt het door naar de onderliggende weefsels. De gefractioneerde rollers creëren 21.600 stimulaties per dm2 wat zorgt voor een groots fysiologisch effect om de natuurlijke cel functie te herstellen. De rollers kunnen zowel binnenwaarts, buitenwaarts, voorwaarts én achterwaarts roteren.

De icoone® LASER combineert daarnaast ook LED en LASER. Het is klinisch bewezen dat de 915 nm diode laser diep in het onderhuids vetweefsel doordringt en geabsorbeerd wordt door enkel vet. De vetcellen worden vloeibaar. Hierdoor kan het vet, wat is vrijgemaakt door de laser, verplaatst worden naar de bloedvaten om het vervolgens te transporteren naar de lever die vetten kan omzetten in de verbrandingsstof; suiker. De mechanische stimulatie van het weefsel, door de twee Independent Motorized Rollers, zorgt voor het afvoeren van het vrijgemaakte vet richting het lymfesysteem, het stimuleren van de bloedcirculatie en lymfedrainage.

De icoone is zowel in te zetten voor cosmetische als medische behandelindicaties, zoals: cellulitis , huidverslapping, bodycontouring, rimpels, vermoeidheid, spierpijn, lymfoedeem, lipoedeem, brandwonden, littekens en vetophopingen. Al na één behandeling ervaar je verschil maar afhankelijk van het gewenste resultaat wordt het aantal benodigde behandelingen bepaald.