Maak kennis met de speciale Nimue produkten en behandeling.

Nimue startersdeal:

  • uitgebreide intake van de huid en uw wensen op het gebied van huidverbetering
  • computer huidanalyse
  • advies en behandelplan
  • startkit (incl. 6 producten)
  • gratis behandeling
  • wij bieden deal aan voor slechts €119,00

Nimue is afkomstig uit Zuid Afrika. Het merk bevat hele actieve ingrediënten die voortkomen uit de homeopathie, aromatherapie en biotechnologie. Nimue is uniek, dit vanwege de combinatie van

verschillende zuren. In combinatie met de salonbehandeling en het gebruik van de thuis producten wordt er huid vernieuwing gerealiseerd. Ze zijn duurzaam en dierproefvrij. Nimue werkt uitstekend bij specifieke huidproblemen, vroegtijdige veroudering en bij huidverjonging van zowel mannen als vrouwen, jongeren en ouderen.


Nimue heeft verschillende programma’s voor de volgende huidtypen:

Environmentally Damaged Skin
Dit huidtype is beschadigd door externe factoren, zoals door luchtvervuiling en zon. De huid is vaak plaatselijk gevoelig, droog, ruw, vaal en vertoont vlekjes. Ons advies voor het beste resultaat is, om het in kuurverband te volgen samen met de thuisproducten.

Hyperpigmented skin
Bij deze huidclassificatie heeft de huid een oneffen, vlekkerige huidskleur met kleurverschillen, ofwel pigmentvlekken. De vlekken kunnen ontstaan door veroudering van de huid, medicijnen, door schade door de zon en door hormonale schommelingen.

Problematic skin
Een probleemhuid, ook bekend als acne, kan ontstaan door genetische factoren, maar ook door bepaalde cosmetica, voeding, luchtvervuiling, stress en een hormonale onbalans van de huid. Het behandelprogramma is speciaal gemaakt om ontstekingen te remmen, de talgproductie te balanceren.

Interactive range
Dit betreft een huid die geen overeenkomst heeft met de environmental damaged, hyperpigmented of problematic skin. De huid is droog, gevoelig, rood en uit balans door ziekte, medicatie of stress.