VASCULAIRE LASER

 

 

  • Couperose
  • Spider Naevi
  • Rosacea
  • Bloedblaartjes
  • Rode striae
  • Beenvaatjes

 

Voor de behandeling

Het is belangrijk dat de huid zo blank mogelijk is. Het is dus verstandig om blootstelling aan de zon te vermijden 4 weken voor de behandeling.

 

Na de behandeling

De huid kan direct na de behandeling rood zien en geïrriteerd aanvoelen zoals bij een zonnebrand. De huid wordt direct gekoeld en u krijgt een coldpack mee naar huis, zodat het zonnebrandgevoel al snel weer verdwijnen.

Er kan in het behandelde gebied zwelling en korstjes ontstaan, deze verdwijnen na een week tot 10 dagen. De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen donkerder, waardoor het lijkt of de vaatjes erger is geworden. Dit is een goed teken en betekent dat de vaatjes zijn beschadigd en snel verdwijnen. U mag de gezichtsvaatjes evt. camoufleren.

Het is verstandig om 4 weken na de behandeling de zon te vermijden en dagelijks sunblock (SPF30) te gebruiken.

 kunt meteen na de behandeling weer alles doen en dus ook meteen weer aan het werk.

Mochten er na de behandeling korstjes ontstaan, dan genezen deze zonder littekenvorming. De enige littekens die kunnen ontstaan worden veroorzaakt door krabben. Wordt u behandelt op een zone waar u een huidaandoening heeft zoals eczeem of een koortslip, dan kan dit door de behandeling enigszins opvlammen.

De erfelijke aanleg blijft bestaan. In de loop van de tijd kunnen er dus weer nieuwe vaatjes ontstaan. Het gebruik van een goede zonnebrandcrème (SPF30) kan het ontstaan van couperose verminderen. Wij kunnen u hierin adviseren.

 

 

Tarieven

Enkele vaatlaesi € 75,-

Meerdere vaatlaesi’s € 125,-

Compleet gelaat € 199,-

Beenvaatjes (15 min) € 199,-

 

 

Afspraak maken?

Heeft u last van genoemde aandoeningen en wilt u een gesprek over de mogelijkheden tot behandeling hiervan? Maak dan een afspraak.