DE GOORN – Huid & Visagiepraktijk Ninette de Wit is al jarenlang specialist in huidverbetering. Klanten kunnen hier terecht voor huidspecialistische zorg, waaronder acné-behandelingen, bindweefselmassage en permanente haarvermindering. Sinds kort biedt de praktijk ook zogenoemde ‘eyelash extensions’ aan: ideaal voor de vrouw die zich niet elke morgen wil opmaken,
maar toch goed voor de dag wil komen.

Eyelash extensions zorgen voor mooie, volle en lange wimpers. Het effect ziet er heel natuurlijk, mooi en ‘glamorous’ uit en de ogen hoeven niet meer opgemaakt te worden. Eyelash extensions zijn dan ook perfect voor de vakantie. De lash extensions worden één voor één aan de eigen wimperhaartjes bevestigd en blijven zes weken zitten.

Skin N24eedling Pen

Mensen met littekens of een verslapte huid met fijne lijntjes en rimpels, kunnen bij Ninette de Wit terecht voor huidverbetering met behulp van de Skin Needling Pen. Deze maakt door middel van kleine naaldjes ultra fijne gaatjes in de huid. Het gevolg is dat de huid zich op een natuurlijke manier gaat herstellen. Ook wordt de aanmaak van collageen versterkt. Dankzij de kleine openingen is de huid beter in staat om werkstoffen op te nemen. De Skin Needling Pen is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling. Na ongeveer drie weken is verbetering zichtbaar. Meer weten? De huidspecialistes van Huid & Visagiepraktijk Ninette de Wit kunnen er alles over vertellen!

Ten slotte biedt Ninette de Wit verschillende moderne ontharingsmethoden. Vrouwen die hun benen, oksels, bovenlip of bikinilijn willen laten ontharen, zijn bij Ninette in goede handen. Ook mannen zijn van harte welkom voor het ontharen van rug, borst, buik of gezicht. De beste tijd voor ontharen is nu; neem contact op voor speciale aanbiedingen!

Huid & Visagiepraktijk Ninette de Wit
is te vinden aan de Dwingel 11 in De Goorn.
Telefoon: 0229 54 3027.
Meer info: www.ninettedewit.nl.