Het is een droomwens van velen. Die wens wordt groter met de afgelopen zomer nog in ons achterhoofd! Ingegroeide haren, pijnlijke plekjes of ontstekingen bij bv. uw bikinilijn of oksels. Scheren en cremes zijn tijdrovend. Harsen en elektrisch ontharen zijn daarnaast ook nog pijnlijk. Er is nu echter een alternatief: permanente haarvermindering dor middel van IPL. Wij introduceren dit haarverminderingssysteem gebaseerd op lichttherapie. De methode is vrijwel pijnloos, snel, veilig en betaalbaar.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de plaats, het oppervlak en hormoon invloed. Vaak kunt u echter uitgaan van vijf tot acht behandelingen. U wordt behandeld door een professioneel opgeleide schoonheidsspecialiste. Voor de behandeling krijgt u een intake gesprek en bij donkere huiden wordt altijd een pigmenttest gedaan. Het apparaat voldoet aan de hoge keuringseisen.

Prijzen:

De exacte prijzen zijn per persoon verschillend maar worden altijd vastgesteld tijdens het intakegesprek.
Wilt u meerdere delen tegelijk laten behandelen, informeer naar onze aantrekkelijke kortingen! Na de 8e behandeling ontvangt u 1 gratis (APK) behandeling. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in elektrische ontharing. De kosten voor elektrische- en ultra moderne ontharing kunnen vergoed worden door uw zorgverzekeraar.

Veel gestelde vragen over Ellipse IPL ontharen

Hoe werkt de IPL ontharingsmethode?
IPL is een behandeling met lichtflitsen. De lichtflitsen worden, via het pigment van het haar omgezet in warmte waardoor de haarvaatjes die de haarwortel voeden worden vernietigd.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De behandelde huid wordt ingesmeerd met een gel. Daarna wordt een handstuk met een glazen plaatje op de huid gezet. Er volgt een flits en het handstuk wordt weer verzet. Op deze manier wordt het hele gebied snel behandeld.

Wat kan hiermee bereikt worden?

Te bereiken is een haargroeivermindering van 60 tot 80%. De haren die toch terug groeien zijn dan lichter en dunner geworden waardoor deze waarschijnlijk niet meer zullen storen.

Welke plaatsen zijn te behandelen?
Bijna elk lichaamsdeel met ongewenste haargroei kan behandeld worden: benen, bikinilijn, rug, oksels, gelaat, armen, bovenlip, kin, ect.

Is deze behandeling voor iedereen geschikt?

Deze behandeling is het best toepasbaar bij mensen met een lichte huid en donkere haren. Mensen met een zeer donkere huid of blonde haren kunnen met de IPL methode helaas niet geholpen worden. Blend/Diathermie ontharing is voor hen een optie.

Is het pijnlijk?
Niet echt, de flitsen ervaart u als kleine tikjes op de huid. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en licht branderig aanvoelen. Dit is thuis goed te behandelen met een verkoelende crème die u van ons mee krijgt.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?
Haren groeien in verschillende fases, alleen de haren die in de anagenefase(=groeifase) zijn kunnen vernietigd worden. Om alle haren in de goede groeifase te behandelen zal de behandeling gemiddeld 8 keer herhaald moeten worden. Dit kan per persoon verschillen,daar de haargroeicyclus niet bij iedereen hetzelfde is. De eerste behandelingen worden om de 6 weken gegeven, daarna is er een tussenpoos van maximaal 12 weken.

Is de behandeling veilig?
Ja, de behandeling is veilig. Ons team is speciaal opgeleid, het apparaat heeft alle veiligheidsvoorzieningen die nodig zijn om uw huid te beschermen. Belangrijk is dat uw huid door de lichtflitsen gedurende de kuur gevoeliger is voor zonlicht. Wanneer u te snel na de behandeling uw huid blootstelt aan zon of zonnebank heeft u kans op pigmentvorming.

Waarom bij Huid & Visagiepraktijk Ninette de Wit?
Het team heeft jarenlange ervaring in het behandelen van overbeharing. Hierdoor zullen zij u professioneel kunnen begeleiden en adviseren. De mogelijkheid tot Blend en Diathermie ontharing is vaak een noodzakelijke aanvulling bij het IPL ontharen.Wij zijn in het bezit van de ANBOSspecialisatie ontharingstechnieken en elektrisch Blend en Diathermieontharen.

Voorbereiding
3 tot 4 weken voor de eerste behandeling mogen de haren niet meer geharst of geëpileerd worden, scheren mag wel.
3 tot 4 weken voor de eerste behandeling mag u niet in de zon of zonnebank, dit omdat het resultaat het beste is als uw huid niet te bruin is. Tijdens de kuur is het belangrijk dat u de behandelde plaatsen zo goed mogelijk tegen uv-straling beschermt door het te bedekken.
Wij adviseren met klem om een goede sunblock te gebruiken.
1 dag voor de behandeling moet u de te behandelen plaats kort scheren,zodat de eventuele irritatie van het scheren is weggetrokken als u behandeld wordt. Wanneer dit niet mogelijk is kunnen wij dit eventueel voor u doen.
* gebruik op de behandeldag geen bodylotion, deodorant of parfum op het te behandelen gebied